Referenties

Wij vinden het erg belangrijk om bij te houden wat onze klanten vinden van Daan Zonnepanelen. Om dit objectief te doen werken we samen met Klantenvertellen.nl. Deze beoordelingen zijn dan ook terug te vinden op onze pagina van Klantenvertellen.nl. Klik op onderstaande banner om alle beoordelingen te bekijken of om een beoordeling achter te laten. We controleren uiteraard wel even of je daadwerkelijk klant van Daan Zonnepanelen bent.


Enkele enthousiaste beoordelingen die wij mochten ontvangen:

Raymond-Zaandam juli 2023:

superblij

Lang getwijfeld over waar zonnepanelen aan te schaffen. Er zijn veel partijen in de markt maar ik had nooit het gevoel dat ze meedachten. Uiteindelijk met Eric van Daan Zonnepanelen in contact gekomen, dat was een warm bad, en niet alleen tijdens de verkoop maar in het hele traject. Heldere uitleg, meedenken over de plaatsing en tijdens het plaatsen werden wat obstakels door een verouderde meterkast snel opgelost. De monteurs op locatie schakelden even met de thuisbasis en daar worden ze ondersteund door een MacGyver achtige techneut die snel schakelt en alles conform de richtlijnen supersnel oplost. Binnen no-time werkten de zonnepanelen en het rendement verbaasd mij nog iedere dag. Ik heb nog wat dak over en als ik weer wat gespaard heb komt Daan Zonnepanelen daar zeker een volgende set aanleggen. Want stroom gaat niet goedkoper worden de komende jaren, dat weten we met zijn allen zeker!


Kees Polet juli 2023 


Top service !

Zonnepanelen en een hybride-warmtepomp laten adviseren met alle geldende subsidies. Nette prijzen, goede service! 


Richard Uitgeest juli 2023


Top bedrijf. Goede en snelle service.

Vorig jaar door installatiebedrijf Daan 12 zonnepanelen laten installeren. Installatie werkt goed. Goede opbrengst. Kregen van te voren goed advies. Ook goede prijs. Na een halfjaar was er een micro omvormer defect. Werd meteen vervangen. Kan het bedrijf zeker aanbevelen.

Sabrina Ilpendam juli 2023


Vriendelijke toppers!


Hele fijne mensen! Goede communicatie en komen hun afspraken na. Een week na het plaatsen werd er een storing in mijn app gemeld. Via de mail doorgegeven en binnen 30 minuten werd ik al gebeld door DAAN zonnepanelen. Perfecte service dus! Bij twijfel, DOEN!

Bekijk hier alle beoordelingen en referenties 

 

Kan ik u verder helpen?
Contact opnemen Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen

Deel deze pagina:

Daarom kies je Daan
  • A merken materialen, hoge kwaliteit van producten = meer besparen
  • Transparant advies: communicatie en offerte duidelijk uitgelegd
  • Levering en plaatsing in eigen beheer en met garantie
  • Showroom en deskundig advies
  • Alles onder één dak: ook laadpalen, airco’s en warmtepompen
  • Professioneel team
Wij werken samen met:
Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4
Logo 5
Logo 6
Volg ons op social media:
Ontwikkeld door: NRG Internetdiensten