Werkwijze Daan Zonnepanelen

Wat kan ik verwachten nadat ik een offerte heb aangevraagd?

Bij de offerte aanvraag vul je wat noodzakelijke informatie in en vervolgens bellen we binnen enkele dagen om een persoonlijke afspraak te maken. In dat gesprek zullen we je wensen inventariseren en de omstandigheden bespreken, zodat we je straks dé zonnepanelen kunnen leveren met de ideale besparing voor jouw situatie. We maken na dit gesprek een gratis legplan voor het optimale rendement. Daarbij volgt uiteraard een offerte met alle prijsdetails. De afspraak kan binnen een dag of 10 worden ingepland, de offerte volgt ongeveer één week na de afspraak. Mocht het niet lukken om een persoonlijke afspraak te maken, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om op een andere wijze contact te onderhouden waarna wij een offerte aan je kunnen voorleggen.

Als je akkoord gaat met de offerte, kan je deze bevestigen en worden daarna je zonnepanelen in 6 tot 8 weken geïnstalleerd. Die installatie doen we in één dag. De kabels worden netjes en zoveel mogelijk uit zicht bevestigd en de zonnepanelen komen mooi recht en in de juiste hoek op je dak te liggen.

De aanbetaling bij opdracht is 50% en de andere 50% na volledige installatie van de zonnepanelen . Als de installatie klaar is, kan jij vanaf je computer, tablet en mobiel precies hoeveel jij dagelijks bespaart. Het enige dat jij hoeft te doen is dus genieten van je lage energierekening.

Daan zonnepanelen werkt in de provincie Noord-Holland maar ook in de provincies Zuid-Holland tot Rotterdam en Utrecht tot Utrecht stad.

Kan ik u verder helpen?
Contact opnemen Adviesgesprek aanvragen Offerte aanvragen

Deel deze pagina:

Daarom kies je Daan
  • A merken materialen, hoge kwaliteit van producten = meer besparen
  • Transparant advies: communicatie en offerte duidelijk uitgelegd
  • Levering en plaatsing in eigen beheer en met garantie
  • Showroom en deskundig advies
  • Alles onder één dak: ook laadpalen, airco’s en warmtepompen
  • Professioneel team
Wij werken samen met:
Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4
Logo 5
Logo 6
Volg ons op social media:
Ontwikkeld door: NRG Internetdiensten